Politica de retur

 

Conditii generale

Clientul trebuie sa notifice catre NEGO TEAM intentia de retur prin exercitarea dreptului de retragere din cotractul la distanta in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. In cazul in care Comanda Clientului este efectuata in livrari succesive, se ia in considerare un termen maxim de 14 zile calendaristice de la primirea ultimului colet din Comanda. Adresa la care se trimit coletele de retur este: NEGO TEAM SRL, Localitate Hangulesti, Jud. Vrancea, Str. Leica Nr. 29

 

 

 

Modalitati si termene de returnare a produselor:

 

Clientul se obliga sa notifice NEGO TEAM intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la halatmedical@gmail.com in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul in care Clientul intra in posesia fizica a produselor. In caz contrar, NEGO TEAM poate refuza coletul. Returnarea coletului se face in baza formularului de retur, completat de catre Client si trimis la adresa de email halatmedical@gmail.com.

 

 

 

Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Clientul trebuie sa furnizeze urmatoarele date: numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail, tipul produselor comandate, data plasarii Comenzii si data primirii produselor, ID-ul comenzii si motivul cu privire la decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract (optional, lipsa motivului neimpiedicand exercitarea dreptului de retragere).

 

 

 

NEGO TEAM va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retur. Dupa notificarea trimisa catre NEGO TEAM Srl, clientul poate solicita serviciul de curierat preferat pentru a trimite coletul retur, transportul fiind achitat de catre client. NEGO TEAM nu va accepta colete cu ramburs.

Consecintele retragerii

Daca Clientul doreste sa faca returul unui colet, NEGO TEAM va rambursa orice suma pe care a primit-o din partea Clientului in baza Comenzii efectuate,cu exceptia costurilor suplimentare determinate de alegerea de catre Client a unei alte modalitati de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de COSTUME-MEDICALE.RO, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este primita notificarea deciziei de retur din partea Clientului.

 

 

 

NEGO TEAM va efectua aceasta rambursare folosind viramentul bancar. NEGO TEAM poate amana rambursarea pana la data la care se face dovada primirii produselor in depozitul sau. Conditii de returnare a produselor In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului si in ambalajul original. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu reprezentantii NEGO TEAM).

 

 

 

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014 COSTUME-MEDICALE.RO isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

 

 

Costul transportului la retur:

 

 

Daca Clientului i-au fost livrate alte produse decat cele specificate in comanda sau daca produsele livrate sunt neconforme cu informatiile furnizate pe site la momentul comenzii (descriere, imagine, pret), costul transportului de retur este suportat de catre NEGO TEAM. In cazul in care coletul este returnat din oricare alt motiv decat cele mentionate, costul transportului de retur este suportat de catre Client.